Gratismakeup.se

Gratis presentkort

Samla poäng genom att delta i kampanjer och erbjudanden, som sedan kan växlas in mot presentkort. Börja redan idag!

Bli medlem Få 5 000 poäng i bonus direkt!

emelik: tack!

Kategori: Tester

okt 11 2011

Vaxning

30 kommentarer Kategori: Tester

Testade att vaxa mig med en ny produkt nu i helgen, nämligen Safe Epil med aloe vera och solblomma extrakt. Jag ångrar mig bittert nu, det var alldeles för starkt.

Så just nu har jag sår i ansiktet efter remsorna, så jag kan kort säga - Dumpa safe epil! Jag är rätt tålig på många faktorer, men detta var bara löjligt. Det ömmar och flagar efter den behandling jag gjort, och då gjorde jag precis som jag alltid brukar göra när jag använder vaxremsor.

Så nu får det bli lite omsorg för ansiktet med skonsamma produkter ett tag, vill ju inte att det ska se värre ut. Inte skoj att gå runt med detta, turligt nog så syns det inte alldeles för mycket ( ser ungefär ut som jag blivit solkysst i T området i ansiktet ).

Det jag rekomenderar istället som aldrig gjort någon form av reaktion på mig ( det kan ju vara individuellt om man är lite allergisk mot produkten ) är Veet. Enda jag tycker är jobbigt är att dom alltid har för lite rengörings trasor för att få bort vaxet. tror det är 4 dukar på 20 vaxremsor. ( brukar klippa lös små bitar av dom och spara resten tills nästa gång ).

Postades av Zolah 2011-10-11 17:30:04.

sep 26 2011

Balsammetoden igen!

12 kommentarer Kategori: Tester

Hallojs hallojs!

För er som inte vet vad balsammetoden är för något in på: forum --> hår och hudvård --> balsammetoden.


För några dagar sen bestämde jag mig för och börja med balsammetoden igen!! Men tänkte byta balsam den här gången, jag ger helt enkelt upp med "garant såklart" balsamen men jag kommer fortsätta använda schampot, men kanske byter den me om det inte funkar helt...

Anledningen till varför jag har slutat och varför jag börjar igen var att håret blev alltid otroligt fettigt då jag började tvätta håret bara med balsam! så jag gav upp efter en stund och började sedan igen men då blev det nästan ännu värre så jag kunde inte alls tåla det. Men nu tänker jag inte ge upp längre! Ska fortsätta prova nya produkter tills jag hittar den perfekta! :)

Idag åkte jag till city gross efter skolan snabbt och köpte två balsam: "new spa" en för normalt hår och en vårdande. De är båda på 0,5 liter var och kostade bara 9,95 så priset är mycket billigare än priset för "garant såklart" plus att flaskan rymmer nästan dubbelt så mycket?

Nu har jag tvättat håret två ggr med sista schampo och ska kanske tvätta den en tredje gång samtidigt som jag använder "new spa" och sen börja bara med balsam och får se hur det går... :)

Postades av minipiiip 2011-09-26 17:51:18.

jul 20 2011

Ansikts mask!

17 kommentarer Kategori: Tester

Jag har prövat en ansikts mask från HM. Det är en djuprengörande mask med söt doft. Jag tycker den är värd att prova!
Den kostar ca 20:- och efter man använt den så känner man faktiskt att huden är lite lenare. :)

Postades av Sotarn 2011-07-20 20:13:27.

jul 6 2011

vilken aceton?

15 kommentarer Kategori: Tester


En gång hade jag slut på aceton så jag åkte ner till centrum och köpte en liten för 10 el 20 kr, minns inte, från tiger, en dansk butik. (Till höger på bilden).

Men nu håller den på och ta slut! Så jag köpte den stora rosa från h&m för 30 kr.

Jag kommer ALDRIG mer köpa den från h&m igen!! Den tar knappt bort något! Man måste typ dränka hela bomullsbiten så den droppar för att få bort något!

Det finns en till på h&m, en vit flaska, som jag tänker prova nästa gång då den här tagit slut, om jag inte slänger den... (A)

Har ni provat någon av de här? Vad tycker/tyckte ni om de?

Postades av minipiiip 2011-07-06 21:24:35.

jul 1 2011

Efter en tvätt med balsammetoden.

11 kommentarer Kategori: TesterHej alla GMU-folk!
Jag skrev tidigare om balsammetoden, här är en bildbevis.
Jag har egentligen redan lockigt hår, men det är bränt, vissa ställen är det riktigt rakt medan andra mer vågiga och vissa lite mindre brända och är ganska så lockiga.

Den här bilden är på den lockiga sidan (jag lyckades inte ta en bild på hela mitt hår med mobilen så den här får duga den här gången).

Balsammetoden går ut på att man får fram hårets "riktiga" lockar. Man ska INTE använda NÅGON produkt som innehåller silikoner eller vissa sorters alkoholer och bara duscha i balsam.

Ett minus är att det tar riktigt långt tid att tvätta ut balsamen ur håret men resultatet är fint om man lyckas få bort balsamen. Mina lockar visar sig lite bättre nu efter att jag har bränt det.

Jag kommer nu permanentlocka mitt hår nästa vecka för att få de att se "naturligt" ut, sen måste jag börja om med balsammetoden och då kan jag visa igen om det blir någon skillnad från tvätt till tvätt.

Mer om balsammetoden hittar ni i tråden "balsammetoden" i forumet under "hår och hudvård".

Ha en bra helg!

Postades av minipiiip 2011-07-01 19:55:29.

aug 4 2010

Gör håret naturligt blont, UTAN prudukter. Helt naturligt.

50 kommentarer Kategori: Tester

Jag har hittat ett tipsa som gör håret ljusare och blondare.
Funkar även på folk med mörk hår, då blir det en ljusare utväxt.
Det kan du göra UTAN alla konstiga produkter, det enda du behöver är en citron och riktigt bra väder. :)

Man pressar enkelt ut citron saften i hår botten och sätter dig ute i solen så att hårbotten kan ta in saften bra.
Så får man sitta ute i solen ett tag.
Du måste göra det några gånger för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Om du har tjock hår behöver du ta lite mer än om du har tunt hår.

Postades av Sotarn 2010-08-04 09:36:41.

jul 26 2010

Lilith testar för naglarna

8 kommentarer Kategori: Tester

Av någon anledning så är det alltid vissa av mina naglar som alltid går av. Inte slumpmässiga naglar från gång till gång, utan samma varje gång. Så jag frågade på Apoteket vad jag skulle göra, och de visade på tre olika vitaminer/tillskott som jag skulle äta, men jag äter ju dem redan.

Då rekommenderade hon Aco Nagelförstärkare. Det har jag troget penslat på varje kväll (nästan varje i alla fall) och hoppats på det bästa. Och det blev lite bättre, på ett sätt. Nu är det inte längre samma naglar varje gång. Nu är det lite mer slumpmässigt vilka naglar det blir. De går av, de delar sig och spricker. Så det här är verkligen inget jag rekommenderar. Nästa gång blir det Depend jag testar så får vi se om det funkar bättre.

Postades av lilithdark 2010-07-26 09:13:08.

okt 6 2009

fortsättn. "VILKN ÅRSTID ÄR DU?"

5 kommentarer Kategori: Tester

för att bli ännu säkrare på din sak bör du även prova att jämföra olima smink. observera att du helst ALLTID BÖR FRÅGA EN KOMPIS/FAMILJ om råd för att få RÄTT uppfattning. gör såhär:

1. ställ upp dina olika läppstift och läpglans framför spegeln.(om du inte har så många är ett hett tips att prova dig fram i en sminkaffär) du behöver:
a) ett riktigt djuprött läppstift/läppglans (kall färg)
b) ett mildare rött, nästan orange, stift/glans (varm färg)
c) ett persikofärgat eller milt rosa stift/glans (varm färg)
d) ett ljusrosa(blekrosa) stift/glans /kall färg)
prova i tur och ordning och var noga med att torka bort den föregående färgen från läpparna. fråga en kompis och fota gärna efter varje gång.

2. gör samma sak med dina rouge och försök hitta dessa nyanser och addera ROUGET + LÄPPSTIFTET för att se så tydligt som möjligt. samma färger:
a) starkröd (kall)
b) orangeröd (varm)
c) persikorosa (varm)
d) ljusrosa (kall)


FÖR ALLRA BÄSTA EFFEKT SKA DU NU KLÄ DIG I MATCHNING TILL DE OLIKA FÄRGERNA;

a) vinrött, marinblått, svart, vitt
b) pumpaorange, mossgrönt, auberginelila, senapsgult
c) klarrosa, limegrönt, torkosblått, solgult
d) blekrosa, ljusblått, beige, ljuslila


Här är resultaten på vilken årstid du nu bestämt tillhör:
a) vinter
b) höst
c) vår
d) sommar

JAG HOPPAS ATT FLER GÖR DETTA TEST OCH KOMMENTERAR VAD NI FÅR FÖR RESULTAT, OM DET BLIR FLERA KOMMER JAG AT LÄGGA UT DE GRUNDLÄGGANDE TIPSEN FÖR RESPEKTIVE ÅRSTID, DVS VAD NI SKA TÄNKA PÅ OCH ALLA ERA BÄSTA FÄRGER INOM KLÄDER OCH MAKE UP. SÅ KOMMENTERA JÄRNET NU SÅ BLIR NI SNYGGA HEA BUNTEN! ;)

Postades av saralatrach 2009-10-06 18:19:32.

okt 5 2009

vilken årstid är du?

4 kommentarer Kategori: Tester

Detta test är det ultimata skönhetsknepet för att framhäva dig bäst. Testet är egengjort, men baserat på en bok som handlar om DINA färger, alltså färgerna som gör att DU ser som bäst ut. Prova nedan:

1. tycker du att du passar bäst i kalla färger (nyanser med blå underton) eller varma färger (nyanser med gul underton)?
exempel: a) vinröd b) korallröd?
a) marinblå b) turkosblå?
a) silver b) guld? fråga en kompis!

svarar du a på ovanstående frågor tillhör du de "kalla" årstiderna, vinter och sommar, svarar du b) på ovanstående alternativ tillhör du de "varma" årstiderna, vår och höst.

DAGS ATT GÅ VIDARE:

titta hit alla KALLA så ska vi se vilken årstid DU är! ställ dig framför en spegel och jämför - vilken färg är bäst? fråga kompisar.
a) marinblå b) kallt ljusblå
a) svart b) grå
a) mörkt blå-rosa b) blekrosa


flest a-vinter, flest b-sommar.


titta hit alla VARMA årstider så ska du få reda på om DU är höst eller vår! ställ dig framför spegeln och jämför - vilken färg är bäst? fråga kompisar.

a) fruktigt morotsorange b) pumpaorange
a) solgul b) senapsgul
a) limegrön b) mossgrön

flest a-vår, flest b-höstNÄR NI HAR GJORT DETTA TEST VILL JAG GÄRNA ATT NI KOMMENTERAR VAD NI FICK FÖR RESULTAT NEDAN, SÅ KOMMER JAG MED VIDARE TIPS FÖR VARJE ÅRSTID SENARE :)


Postades av saralatrach 2009-10-05 19:22:15.

sep 11 2009

Lóreal Tec Hot Style

6 kommentarer Kategori: Tester

Ni använder väl värmeskydd när ni fönar/plattar/lockar håret? Om ni gör det - BRA! Om ni inte gör det så borde ni verkligen göra det, håret slits inte lika mycket med bra produkter i håret. Men vare sig ni använder värmeskydd eller inte så har jag ett tips på bra produkter till er alla!

Lóreal Tec Hot Style.Den fösta är en "iron finish" som man har i handukstorkat hår innan man fönar håret. Man kan ha i det i torrt hår också, men håret blir lite fetare (enl. egna erfarenheter).Den andra är en "constructor" som man sprayar i håret innan man plattar håret. Jag har inte provat att locka håret med "contructor" så jag kan inte säga vad resultatet blir då. Men jag har däremot plattat håret! Och håret glänser, det håller länge och håret blir silkeslent.

Det är verkligen en, eller rättare sagt ett par produkteer jag rekomenderar!

Postades av lindanosscire 2009-09-11 00:11:43.

aug 31 2009

Känner du dig "ofräsch" i hyn ?

10 kommentarer Kategori: Tester

Har du lätt för att få blemmor och stora porer ? Ett tips är att ånga ansiktet (bastu funkar oxå men det är inte alla som har det hemma så). Ta en kastrull, koka upp vattnet, lägg en handduk över huvudet och luta dig över kastrullen och låt ångan stiga upp mot ansiktet. Efteråt kan du lägga en ansiktsmask som passar din hy (i mitt fall Oriflame's tomato clay mask). När du sedan lägger på makeup-en efteråt kommer du att märka (speciellt om du använder foundation eller puder) att sminket lägger sig finare över hyn och ser mer naturligt ut :)

Postades av Gazela 2009-08-31 14:43:21.

aug 26 2009

Behåll brännan.

6 kommentarer Kategori: Tester

Nu var det ett tag sedan det blev någon blogginlägg, jag har nämligen varit utomlands ! :) Jag antar att det är många som åker utomlands såhär mot höstkanten och ett tips, använd bra solskyddsprodukter för att få den där snygga brännan. Vi vet nog alla att den där fina brännan är svår att behålla när man befinner sig i ett regnigt land som Sverige, Dove's eller Nivea's Bus-lotion fungerar dock hur bra som helst i detta syfte. Komplettera brännan med lite bus och det håller sig längre :)

Postades av Gazela 2009-08-26 14:35:00.

aug 11 2009

Mineralsmink.

3 kommentarer Kategori: Tester

Mineralsmink har kommit in på marknaden allt mer och mer de senaste åren och är känt för att innehålla endast naturliga ämnen, hur många som gör det är dock en annan femma.

Söker du en bas som inte täpper igen porerna och som är skonsamt mot huden kan mineralpuder vara ett alternativ. Ett bra puder lägger sig inte som en tjock hinna på ansiktet utan resultatet blir utjämnande och ger en naturlig lyster åt huden. Mineralsmink passar de flesta hudtyper och man rekommenderar det till personer med akne eller andra slags hudproblem. Mineralsmink bör innehålla enbart mineraler och naturliga ämnen, den ska alltså vara fri från till exempel talk, parfym, olja, silikon och konserveringsmedel.

Jag själv använder, som en annan bloggerska skrivit här längre ner i bloggen, Giordani gold loose powder, som ska vara ett mineralpuder. Det innehåller dock talk, och är därför inte helt naturligt. Jag tycker det fungerar hur bra som helst, det ger hyn en fin lyster och lägger sig inte alls som en kaka utanpå som jag tycker många andra puder gör. Men vill du ha ett mineralpuder som är HELT naturligt, läs innehållsförteckningen noga !

Postades av Gazela 2009-08-11 11:58:20.

aug 9 2009

Mineral puder

7 kommentarer Kategori: Tester

Hejhej!
Mitt namn är mia, jag ska test blogga idag och går det bra så kommer jag att fortsätta blogga här.

Idag ska jag skriva om Giordani Gold Mineral Loose Powder.

Jag rekomenderar verkligen Giordani Gold Mineral Loose Powder.
För att den är väldigt lätt att använda, den täcker superbra, men bäst av allt så ser det naturligt ut huden ser slät ut. Ljuset fångas upp och reflekterar vilket gör att din hudyta ser mjuk ut. Vikket resulterar till att man ser inte en massa puderkorn i ansiktet. Detta löspudret ska man lägga lager på lager. Den finns i två nyanser medium och light.
Men har man rynkor i ansiktet ska man inte använda löspuder för det gör rynkorna mer synliga. Jag själv använder alltid detta mineral pudret och rekomederar det väldigt starkt. Den finns att köpa hos oriflame och kostar orginal pris 255:- men i katalogerna stiger och sjunker priserna hela tiden.

Så tummen upp för mineralpuder!

Postades av Ungmammamia 2009-08-09 23:14:47.

aug 6 2009

Medical lotion för problemhy.

6 kommentarer Kategori: Tester

Har du blandhy/fet problemhy med lätt för att få blemmor osv ? Då är Marja Entrich medical lotion något för dig.
Du kanske känner igen dig i att så fort du använder foundation så blossar blemmorna upp och det blir som en ond cirkel. En extra röd prick, lite extra smink osv.

Marje Entrich medical lotion är en fettfri vårdande lotion, som kan användas vid akne, hudirritationer och lättare infektioner. Oparfymerad och ej testad på djur.

För ungefär 2 månader sedan beslutade jag mig för att testa denna. Och tro mig, den trollade bort alla blemmor i huden på ett kick. I butik frågade jag om den gick att använda tillsammans med smink, och jag fick svaret "ja självklart". För mig funkar det dock inte, då krämen är färgad (ungefär som en foundation), och det blir lätt fläckigt om du ska använda foundation, puder eller likande ovanpå den. Däremot fungerar den ju att avvända som en foundation oxå, vilket ju är jättebra ! Den är dock inte lika täckande.

Produkten kostar strax över 200 :- på Life, för en ganska så liten tub. Men den räcker ett tag (min är inte slut än och jag köpte den för ungefär 2 månader sen). Så har du problemhy med lätt för blemmor och akne, testa den ! :)

Postades av Gazela 2009-08-06 10:49:43.